Nieuws 2011

31-12-2011 - Start kaartverkoop Moving Action CupOp 25 maart 2012 organiseert Moving Action de Moving Action Cup. Deze zal worden gehouden in het Multifunctioneel Centrum De Kreek in Kerkdriel.

Vanaf 1 januari 2012 kunt u kaarten reserveren voor de Moving Action Cup 2012. De plaatsen op de tribune worden ingedeeld per team, zodat de supporters van een team zo veel mogelijk bij elkaar zitten. Reserveringen worden in volgorde van aanmelding in behandeling genomen.

Voor een bestelling, klikt u hier. Vul uw naam, adres, aantal kaarten en van welk team u supporter bent in. Hierna ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin het bedrag dat u over dient te maken. Zodra deze betaling binnen is, is uw plaats definitief gereserveerd. De kaarten kunt u op de dag van de wedstrijd aan de ingang van de zaal afhalen.

Er zijn drie soorten kaarten beschikbaar:
fronttribune € 15,00; tafels € 10,00 (max 5 personen per tafel) en VIP- plaatsen € 50,00 (max 6 personen per tafel).

Vanaf 15 maart stopt de online kaartverkoop en kunt u uitsluitend eventueel overgebleven kaarten kopen aan de kassa op de wedstrijddag zelf. De kassa in MFC De Kreek opent om 13.00 uur.

05-12-2011 - Teleurstellend WK in BraunschweigMaandenlang had het team er naartoe geleefd: het Wereldkampi-oenschap Formatiedansen 2011 in Braunschweig. Met de nieuwe Pirates-kür wilde Moving Action hoge ogen gooien in het inter-nationale veld. Het liep allemaal anders. Na zes minuten was het WK voor Moving Action al voorbij. Het lootte om als eerste te dansen in de voorronde en bleek zich 18 teams later niet te hebben geplaatst voor de halve finale.

Moving Action bewaarde tot dit WK dierbare herinneringen aan de Volkswagenhalle in Braunschweig. In 2000 schaarde het zich met de Chicago-show bij de beste 6 teams van de wereld. Geïnspireerd door die gedachte kwam het team op vrijdag aan. De die avond afgewerkte training op de wedstrijdvloer was hoopgevend. Ten opzichte van de prestatie op het NK liggen de patronen veel beter op de vloer. De zaal voelde prettig aan. Groots, maar toch intiem.

Het lot wees Moving Action aan als het team dat het bal van in totaal 19 deelnemende teams mocht openen. Een nadeel, maar het team opende vol enthousiasme en ondanks een lelijke valpartij in de opmars werd de ronde verder redelijk neergezet. Duidelijk was wel dat het later beter zou moeten: de concurrentie is in de breedte veel sterker geworden. Er is een middenveld ontstaan dat erg breed is en op een WK staat iedereen op scherp.

Van de 19 teams gingen er 14 door naar de halve finale. Moving Action zat er niet bij. Slechts twee juryleden hadden Moving Action doorgeplaatst, waar drie doorplaatsingen noodzakelijk bleken. Even stortte de wereld in, wat een domper, wat een teleurstelling. Met lood in de schoenen keerde het team terug naar de hal om mee te lopen met de teampresentatie. De meer dan 40 supporters van Moving Action, zelf ook in mineur, lieten nog één keer van zich horen. Voor Moving Action zat het WK erop.

In de halve finale hield Step in Time de Nederlandse eer hoog. Zij hadden de vereiste drie doorplaat-singen wel gekregen en genoten van iedere seconde in de halve finale. Hartelijk gefeliciteerd met jullie prestatie! In de halve finale tekenden de verhoudingen zich duidelijk af: de top vier bestaat zonder twijfel uit de twee Duitse teams en de twee topteams Jantar uit Polen en Vera uit Rusland. Daarachter het tweede Russisische team en Univers uit Wit Rusland.

Deze teams plaatsten zich dan ook voor de finale die semi-live werd uitgezonden via de NDR. Braunschweig maakte daarin de dienst uit met de nieuwe show ‘Immortality’ op filmmuziek van Hans Zimmer (o.m. Pirates). Jantar (gedeeld 2e) maakte een lelijke schuiver in het begin van de ronde en oogde daardoor te verkrampt om de vorig jaar behaalde titel te prolongeren. Vera (gedeeld 2e) heeft de beste dansers, maar legt het op individuele gelijkheid af tegen de concurrentie. Juist die gelijkheid is de kernkwaliteit van 1. TC Ludwigsburg. Zij werden vierde maar lieten met een jong team zien dat zij er aan komen in aanloop naar de WK van volgend jaar in Ludwigsburg. In een sport waarin de organisator vaak wint een niet onbelangrijk gegeven. De plaatsen 5 en 6 waren aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk werd Impuls uit Rusland vijfde voor Univers.

De boodschap is aangekomen: we moeten op alle fronten vol aan de bak om weer aansluiting te krijgen bij de wereldtop. We gaan met nieuwe energie hard aan de slag om er volgend jaar weer te staan. Om te beginnen bij de eerste nationale Grand Prix in Wervershoof op 14 januari.

28-11-2011 - Uitslag WK Formatiedansen Standaard 2011Op 26 november werd het WK Formatiedansen Standaard in Braunschweig (Duitsland) gehouden.
Hieronder staat de uitslag; een verslag volgt binnenkort.

(Plaats, Startnr, Naam team, Land)

Finale
1. 6 Braunschweiger TSC (Duitsland) 1-1-1-1-2-1-1
2./3. 16 Vera, Tyumen (Rusland) 4-3-2-3-1-3-4
2./3. 13 ST Lotus Jantar Elblag (Polen) 3-4-4-2-3-2-2
4. 7 1. TC Ludwigsburg A(Duitsland) 2-2-3-4-4-4-3
5. 17 Impuls Chelyabinsk (Rusland) 5-5-5-6-5-6-5
6. 1 TSC Univers Minsk (Wit-Rusland) 6-6-6-5-6-5-6

Halve finale
7. 18 Interklub Bratislava (Slowakije)
8. 4 TK TS Krok Hradec Kralove (Tsjechië)
9. 8 Szilver TSE, Szentes (Hongarije)
10.-14. 15 Retro Project Floris Bistrita Team (Roemenië)
10.-14. 14 ST "Kadryl"', Bialystok (Polen)
10.-14. 12 Step In Time (Nederland)
10.-14. 19 TC Kosic (Tsjechië)
10.-14. 10 Ulaan Sarnai (Mongolië)

1e ronde
15. 11 DSV Moving Action (Nederland)
16. 2 Dance Club "Fortuna" (Wit-Rusland)
17.-19. 3 No Limits (België)
17.-19. 9 Ritmo STE Senior Formation Team (Hongarije)
17.-19. 5 TK Chvaletice (Slowakije)

Juryleden

Volker Günther, Duitsland
Johnny Olesen, Noorwegen
Ludwig Wieshofer, Oostenrijk
Peter Loja, Slowakije
Galina Galai, Rusland
Andrei Miedzwa, Polen
Marcel Wauters, België

28-11-2011 - WK 2011, belevenis van een supporter

Ik ben geen schrijver. Probeer enkel wat woorden op papier te zetten.

Een kleine 40 supporters zijn dit weekend afgereisd naar Braunschweig om daar Moving Action te gaan aanmoedigen. Een groot gedeelte daarvan is samen met de dansers, trainer en fotograaf met de bus heen gegaan. De stemming zat er goed in en na een voorspoedige reis kwamen we tegen vieren bij het supportershotel aan. Het team zat in een hotel enkele kilometers verder. Na het avondeten zijn we naar de kerstmarkt gegaan, wat glühwein gedronken en na een afzakkertje in het hotel lekker gaan slapen.

De volgende dag nog even wat geshopt en om 13.00 uur was het verzamelen bij het hotel. Vanaf het hotel was het een kwartiertje lopen naar de Volkswagen Halle. 's-Middags was het free setting dus washet even zoeken naar een goede plaats. Aanvankelijk was het wat onduidelijk wat de dansrichting was; de organisatie had nl besloten om de dansrichting maar iedere ronde te veranderen. Maar goed. Vol spanning en vol goede hoop zaten we te wachten tot de wedstrijd zou beginnen. Moving Action had als eerste geloot en moest dus de spits afbijten. Wij hadden daar zo onze bedenkingen bij, maar trainer en dansers niet. De ronde was zeker niet hun beste ronde, maar iedereen dacht toch wel dat ze door zouden zijn. Afwachten maar. Na hun kwamen dus nog 18 teams en we dachten nog steeds na de eerste ronde dat Moving Action wel door zou zijn. We zaten dus redelijk relaxed naar de uitslag te luisteren tot dat we '11' niet hoorden. De eerst nog vrolijke gezichten veranderden op slag in zeer verbaasde, vol ongeloof gezichten. Iedereen leek wel in shoc te zijn. De stemming was op slag veranderd. Aangeslagen en alleen maar pratende over 'hoe het toch mogelijk was' verlieten wij de hal om naar het restaurant, dat we van tevoren hadden gereserveerd, te gaan eten. Tijdens het eten spraken we af dat als ons team bij de presentatie opkwam wij onze kelen schor zouden schreeuwen om te laten zien en horen dat we achter hun staan. Ook konden we onze teleurstelling eenbeetje 'wegpraten'. Met een iets ander gevoel gingen we dan ook terug naar de hal. En na ons team nog twee keer (opkomst en afmars teampresentatie) te hebben gesupporterd hebben we met ons allen de rest van het WK afgekeken.

Zondag 11.00 uur. Met de bus weer terug naar Dongen. WK voorbij. Maanden naar toe geleefd. Veel gezocht, geregeld en gedaan. Met gemengde gevoelens kijk ik terug op dit WK, maar ik weet nu al dat het volgend jaar beter zal gaan. En ik weet ook dat ik er volgend jaar weer bij zal zijn.
Dansers, trainers: BEDANKT!
Supporters, B-teampies: BEDANKT!

23-11-2011 - WK Formatiedansen Standaard 2011Aanstaande zaterdag 26 november zullen Nederlands Kampioen ballroomformation DSV Moving Action en Vice-Kampioen Step in Time Nederland vertegenwoordigen op het WK ballroomformation in Braunschweig, Duitsland.

De finale van dit kampioenschap wordt uitgezonden.

- Zaterdag om 23.15 live op TV op de NDR

- Livestream op www.ndr.de/fernsehen zaterdag om 23.15

- Zondag om 13.30 wordt op TV op de NDR alles herhaald

10-10-2011 - Goud voor Moving Actions PiratesOp 8 oktober 2011 presenteerde Moving Action op het Nederlands Kampioenschap de nieuwe show ‘Pirates’. Dit bleek direct goed voor een duidelijke eerste plaats en alweer de 14e nationale titel voor de Waalwijkse formatie. Moving Action maakt zich nu op voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar: het Wereldkampioenschap in Braunschweig (Duitsland). Het B-team van Moving Action debuteerde met de James Bond kür en werd hiermee vierde.

In de ballroomafdeling deden naast de Moving Action teams de formaties van Step in Time en Dance East een gooi naar de titel. Step in Time uit Grootebroek trad aan met hun versie van ‘Magic of Love’, een oude choreografie en muziek van de Duitse formatiegrootmacht Braunschweig. Step in Time danst de show voor het tweede seizoen en liet weinig fouten in de patronen zien. Dance East uit Oldenzaal kwam met een nieuwe show: ‘Musica E’ naar muziek van Eros Ramazzotti, eveneens een oude choreografie en muziek van Braunschweig. Het team uit Oldenzaal zag er fris uit, maar het ontbrak nog aan de routine om net als vorig seizoen om de eerste twee plaatsen mee te kunnen doen.

Het Moving Action B-team is pas deze zomer bij elkaar gebracht en direct werd het ambitieuze plan gesmeed om dit NK direct mee te doen. Dat dit is gelukt is een groot compliment aan de dansers. In korte tijd zijn zij er in geslaagd om teamgeest te creëren en om de moeilijke en snelle James Bond kür aan te leren. De dansers hebben genoten van hun prestatie en met hen het in grote getale opgekomen Moving Action publiek.

Het Moving Action A-team heeft gekozen voor het ‘Pirates’, vanzelfsprekend op basis van de muziek van de Pirates of the Caribbean filmcyclus.  Muziek van de film werd eerder door andere dansparen en ook door het formatieteam van Voetisch op de vloer gebracht. Moving Action heeft dit thema weer opgepakt, een nieuwe muziekband geproduceerd en daar een geheel eigen invulling aan gegeven. Met een razendsnelle choreografie en een geheel nieuwe ‘look’ maakt het team de internationale ambities duidelijk.

Dit alles resulteerde in een duidelijke eerste plaats voor Moving Action A-team. De tweede plaats was net als in 2010 voor Step in Time. Het brons ging naar Dance East, waardoor het B-team van Moving Action vierde werd.

In de Latin deden maar drie teams mee. De overwinning ging unaniem naar Double V A-team uit Hoorn met ‘True Colours’. Dance East uit Oldenzaal werd tweede voor Double V B-team.

Het Moving Action B-team heeft mogen proeven van het formatiedansen in wedstrijdverband en dat smaakte naar meer. Gemotiveerd trainen zij verder om bij de volgende wedstrijd in januari verdere ontwikkeling te laten zien.

Het A-team van Moving Action treedt op 26 november aan in Braunschweig voor het Wereldkampioenschap. Tot die tijd wordt er keihard gewerkt om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Na de fantastische overwinning op het NK hebben het team en de trainers er zin in!

Tot slot: wat een geweldige Moving Action supporters hebben we toch! Superbedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme! Het geeft de teams vleugels!

08-10-2011 - Uitslag NK Standaard en Latin American 2011Vanavond werd de NK Standaard en Latin American in Almere gehouden.
Hieronder staat de uitslag van deze wedstrijd. Een verslag volgt binnenkort.

Standaard
1. DSV Moving Action A-team 2-1-2-1-1-1-1
2. Step In Time 1-2-1-2-2-2-2
3. Dance East Ballroom Team 3-3-3-3-3-3-3
4. DSV Moving Action B-team 4-4-4-4-4-4-4

Latin
1. Double V A-team 1-1-1-1-1-1-1
2. Dance East Latin Team 2-2-2-3-2-3-3
3. Double V B-team 3-3-3-2-3-2-2

Juryleden

A. Dr. Martin Schöner, Duitsland
B. Dr. Thomas Kokott, Duitsland
C. Thomas Köpf, Duitsland
D. Marcel Wauters, België
E. André De Cnodder, België
F. Cor van der Stroet, Nederland
G. Yvette Jager, Nederland

02-10-2011 - NK Formatiedansen 2011

Op 8 oktober a.s. zal het Nederlands Kampioenschap Formatiedansen gehouden worden in het Topsportcentrum in Almere.
Aanvang van de wedstrijd 19.00 uur (zaal open: 18.30 uur).

De timetable is inmiddels bekend:

Dagindeling

Training
15.45
16.00
16.15
16.30
16.45
17.00
17.15
17.30

NK
18.30
19.00
19.15
19.45
20.10
20.30
21.00
21.25
22.00
22.30
Programmaonderdeel
Double V B-team
Double V A-team
Step in Time
Moving Action B-team
Moving Action A-team
Dance East Ballroom Team
Dance East Latin Team
Loting


Zaal open voor publiek
Opening Presentatie Formatieteams
General Look Standaard Formatie
General Look Latin Formatie
Pauze
Finale NK Standaard Formatie
Finale NK Latin Formatie
Open jurering en prijsuitreiking
Einde
Zaal dicht
7 teams
4 teams
3 teams

4 teams
3 teams

Deelnemers

Moving Action A-team
Moving Action B-team
Step in Time
Dance East Ballroom Team

Double V A-team
Double V B-team
Dance East Latin Team

bron: nadb

01-07-2011 - Supportersvereniging Moving Action opgerichtDe supportersvereniging is in het leven geroepen om als supporters samen sterk te staan. Zo kunnen wij de teams van Moving Action nog beter ondersteunen.

Wat doet de supportersvereniging voor de supporters?
* het regelen van toegangskaarten voor nationale en internationale wedstrijden
* het regelen van hotelovernachtingen en eventueel vervoer bij internationale wedstrijden
* leden krijgen een uitnodiging voor de premières van een nieuwe ronde
* leden krijgen voorrang bij bestellen van toegangskaarten
* leden krijgen een uitnodiging voor nog te organiseren festiviteit(en)
* leden worden maandelijks op de hoogte gehouden door middel van een nieuwsbrief
* leden ontvangen een supporterspakket waarmee zij de teams kunnen aanmoedigen, inclusief jaarlijkse toegangskaart NK Formatiedansen

Voor € 50,00 per jaar bent je lid van onze supportersvereniging, maakt je gebruik van alle bovenstaande voordelen en sponsor je het team.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je lid van onze supportersvereniging worden? Stuur dan een mailtje naar supportersvereniging@movingaction.nl

Supportersvereniging Moving Action
Jan van der Veldt
Mariken van der Veldt
Yvonne Woodley

06-05-2011 - Moving Action's tweede ballroomteam gaat van start!

Op zondag 1 mei was het dan zo ver: de eerste training van Moving Action's tweede ballroomteam. In Elshout kwamen 6 heren en 7 dames voor het eerst bij elkaar. De meeste mensen kenden elkaar nog niet. Daarom werd er gestart met een voorstelrondje waarna er gelegenheid was om vragen te stellen. Daarbij is ook wat verteld over de resultaten van Moving Action in het verleden en wat de doelen voor de toekomst zijn.

Na de gezamenlijke warming-up is de eerste formatietraining gestart met het aanleren van de passen van een van de blokken van de choreografie. De dansers waren erg enthousiast en gemotiveerd. Er is dus gelijk hard gewerkt in een prettige sfeer. Alle reden om de toekomst van een nieuw team vol vertrouwen tegemoet te zien! Het doel is om op het Nederlands Kampioenschap op 8 oktober voor het eerst de vloer op te gaan. Dit is voor een nieuw team erg kort dag en daarom een enorme uitdaging... Maar samen gaan we ervoor.

Het team is nog niet compleet. Een formatieteam zou moeten bestaan uit 10 paren. Dit houdt in dat we nog steed op zoek zijn naar nieuw talent voor ons kersverse tweede formatieteam. Moving Action is een open danssportvereniging. Als formatiedanser kom je voor Moving Action uit. Individueel mag dit ook, maar je mag natuurlijk ook voor je eigen trainer of dansschool uit blijven komen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in formatiedansen, neem dan contact op met een van de dansers van Moving Action of mail naar dsvmovingaction@gmail.com! Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op een van onze trainingen.

04-04-2011 - Moving Action als 1e team voor Nederland naar EK en WK 2011!!Afgelopen zondag 3 april vond in Oldenzaal de laatste Grand Prix van het seizoen plaats. De organisatie van de wedstrijd lag in handen van Dance East. Zoals gebruikelijk was de wedstrijd prima verzorgd met in totaal vijftien deelnemende teams. Het ging er bij deze wedstrijd om wie de ranking zou winnen en daarmee als eerste team uitgezonden wordt naar het EK en WK later dit jaar. Na één keer verlies en één keer winst betekende ditvoor Moving Action dat het van Step in Time zou moeten winnen om rankingkampioen te worden. In een sfeervolle zaal en voor een volle tribune heeft Moving Action er alles aan gedaan om dit doel te bereiken.
Het team had in Oldenzaal wederom een debuterende dame: Priscilla danste met Joost haar eerste wedstrijd op de formatievloer. En hoe! De voorronde verliep naar tevredenheid: de patronen waren zuiveren er waren weinigeindividuele fouten. Er volgde dan ook doorplaatsing naar de grote finale. Ook Step in Time en Dance East wisten de finale te halen.
In de finale moest er nog een schepje bovenop. Met volle overtuiging ging het team daarom voor de laatste keer dit seizoen de vloer op. Hier werd wederom zichtbaar dat de stijgende lijn sinds de vorige overwinning in Almere is doorgezet. Met de nieuwe weg die is ingeslagen en een vernieuwd en enthousiast team werd er een mooie ronde gedanst. Daarnaast kreeg de finale nog een extra lading omdat hierbij afscheidwerd genomen van Dennis en Manon. Zij zullen zich terugtrekken uit de formatie om zich te concentreren op de komst van hun baby. Dennis en Manon, jullie waren een aanwinst voor het team en zullen zeker gemist worden. Wij wensen jullie alle geluk toe in de spannende tijd die jullie te wachten staat!
Na de finale was het wachten op de open jurering om te weten te komen of de ranking gewonnen zou worden door Moving Action of door Step in Time. Met de meerderheid van de 1en ging de winst uiteindelijk naar Moving Action (2-1-2-1-1). Step in Time wordt tweede (3-2-1-2-2) voor Dance East (1-3-3-3-3).
Moving Action sluit het seizoen af met de titel rankingkampioen 2011. Na deze laatste Grand Prix zal er de komende maanden hard worden gewerkt om Nederland succesvol te gaan vertegenwoordig op het EK en WK. Wil jij daar ook deel van uitmaken? Moving Action is op zoek naar nieuw talent en organiseert 5 april een workshop waarbij alle enthousiaste dansers van harte welkom zijn! Heb je vragen of wil je je aanmeldenvoor deze workshop, mail dan naar: dsvmovingaction@gmail.com. Kun je 5 april niet komen, maar lijkt het je leuk om formatie te gaan dansen bij Nederlandsbeste en leukste ballroomteam? Neem dan contact met ons op!

21-03-2011 - Moving Action zoekt talent: workshop op dinsdag 05 april 2011!

Moving Action zoekt talent: workshop op dinsdag 05 april 2011! Moving Action behaalde 13 Nederlandse titels, 13 Benelux titels en verschillende EK en WK finaleplaatsen. Daarmee is het team het meest succesvolle ballroomformatieteam uit de Nederlandse geschiedenis. Deze succesreeks zetten wij graag voort. Daarom zijn wij een nieuwe weg ingeslagen. Moving Action gaat weer helemaal voor de wisselwerking tussen individueel- en formatiedansen: formatiedansers die op hoog niveau individueel dansen en vice versa. Deze wisselwerking leidt niet alleen tot een sterk formatieteam. Ook is het een kweekvijver voor de talentvolle, snelgroeiende, sterke, individuele paren zoals Moving Action die altijd heeft gehad.

Moving Action is een open danssportvereniging. Als formatiedanser kom je voor Moving Action uit. Individueel mag dit ook, maar je mag ook voor je eigen trainer of dansschool uit blijven komen. De structuur die de NADB nu enige jaren hanteert, maakt zo’n samenwerking tussen verenigingen, trainers en dansscholen mogelijk.

Ben je geïnteresseerd in formatiedansen bij Moving Action? Wil jij streven naar het hoogst haalbare op zowel nationaal als internationaal niveau? KOM DAN NAAR ONZE WORKSHOP! Je bent van harte welkom, zowel alleen of als paar. Wij kijken uit naar je/jullie komst!

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Je kunt mailen naar: dsvmovingaction@gmail.com !

Workshop DSV Moving Action

Datum: dinsdag 05 april
Tijd: 20.00 – 22.00
Locatie: Sporthal "Elzenstraat", Elzenstraat 2, 5213 AZ, 's-Hertogenbosch

14-03-2011 - Op naar Oldenzaal!!

Met nog drie weken te gaan, is Moving Action in volle voorbereiding op de 6e Internationale Euregio Grand Prix van Dance East in Oldenzaal. Na het behalen van de titel op het 4-landentoernooi in Almere is de stijgende lijn doorgezet en zijn er bovendien wederom nieuwe enthousiaste dansers aan het team toegevoegd. Op 3 april zal Moving Action voor de laatste keer dit seizoen op de wedstrijdvloer verschijnen en strijden om de eerste plaats over de competitie van 2011. Alle support is hierbij van harte welkom. Kaartjes voor de Grand Prix kunt u tot 21 maart via ons bestellen. De kaartjes kosten € 15,00 per stuk en de aanvang is om 14.00 uur.

13-02-2011 - Moving Action wint 4-Landentoernooi 2011Op zaterdag 12 februari organiseerde Double V in Almere het Vierlandentoernooi 2011. Aan dit toernooi mogen teams uit Duitsland, België, Luxemburg en Nederland deelnemen. De teams uit de BeNeLuX strijden tevens om het BeNeLux-kampioenschap.

Met in totaal 13 aanwezige teams was het een grote wedstrijd die door Double V prima was georganiseerd waarvoor onze dank en complimenten. Moving Action won het Vierlandentoernooi en is daarmee ook BeNeLux-kampioen, voor de 14e keer in de geschiedenis. Dit is een geweldige prestatie gezien de nieuwe koers die zeer recent is ingezet en de 5 nieuwe dansers die in 2,5 week moesten worden ingetraind. Een groot compliment aan het team en met name aan de nieuwe teamleden. Step in Time en Dance East Ballroom eindigden in eerste instantie gelijk waardoor er in verband met de ranking een "redance" nodig was om uit te maken wie er tweede zou worden achter Moving Action. Dit werd uiteindelijk Step in Time.
In de latin won het Double V A-team op zeer overtuigende wijze het toernooi. Van harte gefeliciteerd met jullie titel!

De volgende en laatste wedstrijd dit seizoen is de 6e Internationale Euregio Grand Prix te Oldenzaal, georganiseerd door de teams van Dance East. Hopelijk tot dan!

Standaard
1. DSV Moving Action 1-3-1-1-2
2. Step In Time 3-2-2-3-1 tie 2e
3. Dance East Ballroom Team 2-1-3-2-3 tie 3e
4. No Limits 4-4-4-4-4

Latin
1. Double V A-team 1-1-1-1-1
2. Double V B-team 3-4-3-3-3
3. Dance East Latin Team 4-3-4-2-2
4. TSG Bremerhaven B- Team 2-5-2-5-4
5. TSA der SG Langenfeld A-team 5-2-5-4-5
6. IE.K 6-7-6-8-6
7. TSA der SG Langenfeld B-team 7-9-7-7-7
8. Double V C-team 8-8-8-6-8
9. Old Forest 9-6-9-9-9

Juryleden

A. Guy Sas (België)
B. Roger Bamelis (België)
C. Mario Schiena (Duitsland)
D. Nico Kuiper (Nederland)

15-01-2011 - Uitslag Step In Time TrophyVanavond vond de eerste Step In Time Trophy plaats. Voor een uitverkocht huis met enthousiast publiek gaven 9 teams acte de présence. Het organiserende Step In Time wist hun eerste overwinning te halen en dat nog wel op hun eigen Trophy!

De uitslag

Standaard
1. Step In Time 1-1-1-3-2
2. DSV Moving Action 2-2-2-1-1
3. Dance East Ballroom Team 3-3-3-2-3
4. DSC Dance Connection 4-4-4-4-4

Latin American
1. Double V A-team 2-1-1-1-1
2. Dance East Latin Team 1-3-3-2-2
3. Double V B-team 3-2-2-3-3
4. Double V C-team 4-4-4-4-4
5. Old Forest 5-5-5-5-5

Juryleden

A. Wolfgang Ksol (Duitsland)
B. Dorothée Neubeck (Duitsland)
C. Marcel Wauters (België)
D. Ron Hoorn (Nederland)

05-01-2011 - Nieuwe sponsor Moving ActionMoving Action heeft sinds vandaag een nieuwe sponsor: Canvassite.nl.

Canvassite.nl is een innovatief printbedrijf dat gespecialiseerd is in het printen van beeldmateriaal op verschillende materialen zoals Acryl, Aluminium, Forex en Canvas. Bij iedere bestelling kun je vanaf nu een code gebruiken die je recht geeft op een korting van 10%.

Bestel je bijvoorbeeld een canvas doek van 50x70 krijg je al een korting van € 5,50! Die € 5,50 geeft Canvassite.nl aan Moving Action. Je koopt dus niet alleen iets leuks voor jezelf of om als kadoweg te geven, maar je krijgt ook nog eens korting en je steunt Moving Action!!

Kijk snel op de website www.canvassite.nl, als je bestelt kun je na het invoeren van je adresgegevens de kortingscode "formatie2011" invullen in het vak kortingscode. De 10% korting wordt dan direct van je gehele bestelling afgetrokken.

ouder nieuws nieuwer nieuws